Международен ден на търпениетo 🍀

Учениците от ОбУ „ Христо Ботев“ отбелязаха Деня на търпението – 25 март, в който почитаме и светлия християнски празник Благовещение.
Идеята е да се повиши единството и толерантността между хората, да напомня на учениците, че трябва да се уважават и да бъдат търпеливи един към друг и заобикалящите ги.
В духа на днешния ден на всички ученици, учители и служители, бяха раздадени детелини – символ на търпението. Училището ни посрещна с цветни стъпала, на които се четяха всички човешки добродетели. След приключване на учебните занятия в двора на училището учениците образуваха едно голямо сърце, защото търпението е най-великото качество, най-благородната черта в човешкият характер. Балони и музика изпълниха двора на училището, учениците се хванаха на хоро на приятелството, израз на желанието за хармония и повече толерантност във взаимоотношенията и казаха „Да“ на търпението.

В духа на днешния ден – 25 март – децата рисуваха и изготвиха табла с красиви послания.

Участниците от IV клас в клуб „ На ти с ИТ“ демонстрираха своите умения за работа с програмата Paint и направиха рисунки с послания за Деня на търпението. Заедно с ръководителя на клуба госпожа Мехмед създадоха интересно видео в приложението Canva.
С него те представиха своята работа. Видеото впечатли всички ученици и учители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *